Word donateur

Oude Gelderse Kerken is een particuliere organisatie die voor het uitvoeren van haar werk grotendeels afhankelijk is van haar donateurs.

Voor een bedrag van € 25 per jaar bent u al donateur, maar een hoger bedrag is uiteraard welkom! U ontvangt dan gratis het kwartaalblad Venster. Een prachtig geïllustreerd tijdschrift met interessante (wetenschappelijke) artikelen en wetenswaardigheden over ons erfgoed, monumentennieuws en informatie over restauraties. Daarnaast kunt u natuurlijk deelnemen aan onze excursies in voor- en najaar.

Als u wilt, kunt uw bijdrage bestemmen voor onderhoud van het kerkgebouw van uw keuze.

donateursdag_foto_2_9379

Ja, ik steun de SOGK:

Ik word donateur en machtig de SOGK om via een automatische incasso:
€ 25,00 per jaar, of:€ 6,25 per kwartaal, of:€ 2,00 per maand, of:
       af te schrijven van rekeningnummer (IBAN)

Ik word donateur en betaal € 25,00 (of meer) per jaar en ontvang daarvoor graag jaarlijks een acceptgiro

Ik wil mijn bijdrage bestemmen voor de instandhouding van de SOGK-locatie:

BatenburgGroenloLeurBronkhorstHaarloRijswijkBurenHoog-KeppelSteenderenDremptKerk-AvezaathZutphenEttenKranenburgZutphen - SymnagogeZutphen - WalburgiskerkWageningenSOGK algemeen
Aanhef/titel
voornaam of - letters *