Kwartaalblad Venster

Sinds 2003 geeft Oude Gelderse Kerken het kwartaalblad Venster uit. Donateurs krijgen het prachtig geïllustreerde tijdschrift gratis thuis gestuurd. Ook ligt Venster ter inzage bij de openbare bibliotheken.

Wat staat er in Venster?
  • Een hoofdartikel over een fraai staaltje religieus erfgoed in Gelderland.
  • Portretten van onze vrijwilligers, o.a. de leden van de Plaatselijke Commissies.
  • Een interview met iemand die op een of andere manier bezig is met religieus erfgoed.
  • Markante verhalen over de locaties van Oude Gelderse Kerken.
  • Informatie over de excursies die Oude Gelderse Kerken voor haar donateurs organiseert.
  • Signalementen van actuele publicaties.
  • Een overzicht van concerten, exposities en andere activiteiten in onze kerken.
Tijdschrift online lezen of downloaden

U kunt alle nummers van Venster online lezen op Issuu. Alle afleveringen uit 2018 en ouder kunt u downloaden op archieven.nl. Sinds 2013 zijn alle voorgaande publicaties van Oude Gelderse Kerken vanaf haar oprichting in 1974 hier online beschikbaar. Niet alleen alle edities van het kwartaalblad Venster, maar ook de oude publicatiebanden.

Contact met redactie

U kunt contact opnemen met de redactie van Venster via venster@oudegeldersekerken.nl