Trouwen en verhuur

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw bruiloft? Of zoekt u een geschikte plek voor een familiedag, jubileum, een presentatie of lezing? Denk dan eens aan een van de kerkgebouwen van Oude Gelderse Kerken.

Trouwen

Veel kerkgebouwen van Oude Gelderse Kerken zijn geschikt voor een romantische huwelijkssluiting. Gasten en bezoekers zijn altijd erg te spreken over de sfeer en ambiance in onze kerken. U kunt er terecht voor zowel een kerkelijk, als een burgerlijk huwelijk. U kunt de plechtigheid laten volgen door koffie met bruidstaart of een lekker glas champagne. En op sommige locaties, zoals de Oude Calixtuskerk in Groenlo, zelfs door een diner of een feest.

huwelijk_in_de_sint_joriskerk_voor_drempt

Verhuur

De kerkgebouwen van Oude Gelderse Kerken lenen zich ook heel goed voor andere activiteiten. Naast exposities, concerten, lezingen en vergaderingen, zijn ze bijvoorbeeld ook zeer geschikt voor het organiseren van:

• demonstraties en bedrijfspresentaties,
  • recepties of de viering van een jubileum en
  • verjaardagsfeesten.
Speciaal idee of wens?

Heeft u een specifiek idee of wens? Neem dan contact op met de vrijwilligers van onze Plaatselijke Commissies (PC's). Zij kennen de mogelijkheden en denken graag met u mee.

Meer informatie?

Klik hiernaast op een kerk voor meer informatie. Kijk voor de trouwmogelijkheden in de kapel en de kerkgebouwen van de historische stadjes Bronkhorst, Batenburg en Groenlo op hun eigen website voor extra informatie.

huwelijk1