Heringebruikname Grote Kerk Wageningen

Eind september is de renovatie van de Grote Kerk in Wageningen afgerond en is het gebouw weer in gebruik. Op 2 oktober zou die heringebruikname met een officiële handeling worden verricht door gedeputeerde Peter Drenth, burgemeester Geert van Rumund, voorzitter Annelies van der Kolk en de voorzitter van de Stichting Grote Kerk Wageningen, Piet Hein van Spanje. Dit ging i.v.m. corona helaas niet door.

De restauratie/herinrichting heeft ca. 3.500.000,- euro gekost en kon worden voltooid met dank aan de subsidie van provincie Gelderland van 2.000.000,- euro en bijdragen van andere fondsen.

Hieronder een paar foto’s van de gerenoveerde Grote Kerk, gemaakt door Ton Rothengatter. Kijk op de site van de Grote Kerk voor filmpjes en meer foto’s van bijvoorbeeld de renovatie.