Fotoverslag netwerkbijeenkomst SOGK-businesspartners

6 november 2015 was het weer tijd voor de jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor de zakenpartners van de Stichting Oude Gelderse Kerken (SOGK). “Een prima en geslaagde middag in Drempt”, aldus algemeen secretaris Nico Peek.

De netwerkbijeenkomst voor SOGK-businesspartners werd dit jaar gehouden in de Sint-Joriskerk in Drempt. De ingenieurs Evert Jan Nusselder en Kees Zandijk – experts op het gebied van duurzaamheid en monumentenzorg – waren uitgenodigd om te spreken tijdens het seminar ‘Energiebesparing in monumentale kerken’.

netwerkbijeenkomst_sogk_businesspartners_drempt_2015
Foto © Seebe Janssens 2015

Wat zijn SOGK-businesspartners?
Als zakenpartner van de SOGK ontvangt u informatie over de activiteiten van onze stichting. Ook kunt u onze prachtige kerkgebouwen huren voor bedrijfspresentaties en bedrijfsfeesten. Onze kerken zijn bij uitstek geschikt voor dit soort evenementen: beamer en scherm, goede geluids- en lichtinstallaties, podium en spreekgestoelte, wifi, het is er allemaal. Ook organiseert de SOGK jaarlijks een lunchbijeenkomst waar u kunt netwerken met de andere zakenpartners van de SOGK en gasten. De SOGK organiseert altijd een seminar tijdens de netwerkbijeenkomst. Het seminar gaat over onderwerpen die relevant zijn voor uw bedrijf, zoals energiebesparing in monumentale kerkgebouwen.

Ook SOGK-businesspartner worden?
Heeft u interesse om een zakenrelatie aan te gaan met de SOGK? Stuur dan een bericht naar info@oudegeldersekerken.nl of neem contact met op met onze penningmeester Geert Beltman, T (026) 442 09 01. Hij informeert u graag over de mogelijkheden.

seminar_energiebesparing_sogk_businesspartners_2015_drempt

seminar_energiebesparing_netwerkbijeenkomst_sogk_businesspartners_2015_drempt

voorzitter_sogk_seminar_netwerkbijeenkomst_sogk_businesspartners_drempt_2015

voorzitter_sogk_seminar_netwerkbijeenkomst_sogk_businesspartners_sint_joriskerk_2015