Yentl Flavour

#_LOCATIONMAP

Date(s) - 03/11/2019

Categorieën

Op 3 november speelt het trio Yentl Flavour in de Maartenskerk in Etten in het kader van het jubileumjaar van Oude Gelderse Kerken. Het Zutphense trio trad de afgelopen jaren in heel het land op. De groep brengt een variatie aan Jiddische liederen, klezmer, folk, Ierse instrumentals, klassieke titels en eigen werk. In een ongedwongen presentatie wordt het publiek meegenomen naar verschillende sferen en emoties die in de klanken en teksten voorbijkomen. Afwisselend is ook de combinatie van gebruikte instrumenten. Yentl Flavour bestaat uit Anna Maria Roos (zang) Lizelore Molier (zang & viool) en Allert van der Heijden (gitaar, mandoline en zang).

Inloop vanaf 14.30 uur, toegang is vrij, iedereen is welkom. Ontvangst met koffie & thee. Na het concert bestaat de mogelijkheid om onder het genot van een drankje na te praten met de musici. Vrije gift na afloop.