Gudula vesper

#_LOCATIONMAP

Date(s) - 04/07/2020

Categorieën

We leven in onrustige tijden. Er is veel gaande in de wereld en in ons eigen leven. In deze corona-tijd ervaren we des te meer hoe kwetsbaar we zijn, hoe afhankelijk van elkaar en hoe we met elkaar verbonden zijn. Velen bezinnen zich op hun situatie en op de toekomst. Hoe gaan we verder, welke keuzes ga ik maken? De stilte ervaren kan daar behulpzaam in zijn. De Gudulakerk in Lochem is op 4 juli open voor iedereen die zich wil laten raken door stilte, kaarslicht, muziek en de sfeer van de eeuwenoude kerk. De kerk wordt verlicht met kaarsjes en er is mogelijkheid om kaarsjes te branden. Muziek: Daniëlle van Driel (harp).
Entree: vrijwillige bijdrage na afloop. Men kan komen en gaan wanneer men wil, maar vanwege de RIVM-voorschriften graag vooraf aanmelden via deze link.