Expositie in Aerdt

#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 17/11/2019 - 08/12/2019

Categorieën


Origami Janine van Dalen is gegrepen door papier. In haar opleiding tot grafisch vormgever moest zij een ontwerp maken voor een eindexpositie als afronding. Het werd origami. Zij heeft dat zo weten te ontwikkelen dat haar werk geëxposeerd werd in museum De Fundatie in Zwolle.

Sieraden Zilvergilde L’Uniek is een collectief van enkele edelsmeden uit Doesburg en omgeving: Irene van der Horst-Bakker, Yvon Bilderbeek en Tiny van Zeijl. Zoals het vroeger bij de gilde ook gebruikelijk was, maken zij ieder hun eigen sieraden in eigen stijl, maar ze delen hun passie, inspiratie en vakmanschap. Hun sieraden zijn altijd uniek en ook een beetje ludiek.

Schilderwerk Het werk van Agnes Oosthuis-Weelink is te omschrijven als abstract in oneindig veel structuren of (semi) realistisch. Zij werkt met olieverf soms gecombineerd met ecoline krijt of inkt. Het gaat haar om een krachtige uitstraling en dat bereikt zij vooral met olieverf.

Bij de opening op 17 november zal Alie Hadders duetten zingen met tenor Jurgen de Jong met pianobegeleiding van Frank Leurs.