Seine Schoemaker, Kluntjespot expositie

#_LOCATIONMAP

Date(s) - 01/08/2020 - 22/08/2020

Categorieën

De Kluntjespot in Haarlo is weer open voor bezoek. Elke vrijdagmiddag kunt u er kunstwerken bewonderen van Seine Schoemaker en Rob Brus. Vanuit de kerk kunt u een historische rondwandeling maken in de prachtige natuur. De toegang en de routebeschrijvingen zijn gratis, een gift voor behoud van de kerk wordt op prijs gesteld.

Van Schoemaker is er vroeg werk dat doet denken aan het werk van Ton Schulte uit Ootmarsum, coulisselandschap in kleurrijke mozaïeken. Ook is er later werk te zien, met een veel meer expressievere stijl. Landschappen al dan niet met water is een geliefd onderwerp van hem: www.seineschoemaker.exto.nl

Brus maakt kunst vanuit zijn gevoel en probeert dat gevoel op de toeschouwer over te brengen door middel van impulsief gekozen kleuren en heftige penseelstreken. Ook toont hij geweven schilderijen en maquettes die eruitzien als mysterieuze, onneembare bolwerken.