Vrijwilligers

Nu de activiteiten van de Stichting Oude Gelderse Kerken (SOGK) toenemen, zoekt het bestuur vrijwilligers die ons van tijd tot tijd de helpende hand kunnen bieden.

Zonder de inzet van de vele vrijwilligers zou de SOGK niet kunnen bestaan! Het bestuur, de Raad van Advies, de Plaatselijke Commissies, de excursiecommissie, de redactiecommissie - (bijna) iedereen die werkt voor de SOGK, doet dat als vrijwilliger. Daarom zijn wij altijd op zoek naar mensen die de doelstelling van de SOGK van harte onderschrijven en die bereid zijn om als vrijwilliger tijd en energie te steken in onze stichting.

Concert Barokensemble zeveN-Draads Dorpskerk Hoog-Keppel[06-07-2014]
Concerten organiseren of faciliteren? Word lid van een Plaatselijke Commissie!

Vrijwilligersfuncties bij SOGK

Secretariaatswerkzaamheden
De SOGK zoekt mensen die het secretariaat kunnen ondersteunen. Het gaat vooral om administratief werk met behulp van de computer (Word, Excel en internet), het actualiseren en invoeren van contactgegevens, het verzenden van een grote oplage (zoals het jaarverslag), of het opvragen/opzoeken van informatie (via internet). Kan (deels) ook van huis uit.

Interesse? Bel of mail Nico Peek, T (06) 485 326 64 of nicopeek@oudegeldersekerken.nl. Na uw reactie nemen wij graag contact op voor een kennismaking.

Versterking Plaatselijke Commissie
Vindt u het leuk om speciale activiteiten in onze kerken te organiseren of te faciliteren? Zoals huwelijkssluitingen, exposities, muziekuitvoeringen of lezingen? Neem dan eens contact op met een van onze Plaatselijke Commissies. Zij leren u graag kennen en wellicht kunt ú het team in uw woonplaats versterken. De net aangetreden Plaatselijke Commissie van Steenderen zoekt bijvoorbeeld nog een 'koster' die in de Remigiuskerk aanwezig is tijdens evenementen.

Interesse? Bel of mail met de contactpersoon van de Plaatselijke Commissie bij u in de buurt.

Gezellige drukte tijdens 50 jaar wandtapijten in Drempt
Als 'koster' of gastheer optreden tijdens een expositie in een van onze kerken? Word lid van een Plaatselijke Commissie!

Medewerker beeldbank en webredactie
De SOGK wil de foto's die zij door de jaren heen verzameld heeft, graag online aanbieden op MediaFiler. En dus zijn wij naarstig op zoek naar mensen die ons fotobestand willen uploaden. Ook zoeken wij iemand die de webredactie wil versterken. Het gaat natuurlijk in eerste instantie om het up-to-date houden van de Agenda en het plaatsen van nieuws- en persberichten. Daarnaast heeft u alle vrijheid om uw bedrijfsjournalistieke kant te ontwikkelen en relevante webartikelen te schrijven en te publiceren. Er is een zeer uitgebreide handleiding Content Management Systeem SOGK beschikbaar.

Lijkt het u leuk om mee te werken aan de beeldbank van de SOGK of de webredactie te ondersteunen, neem dan contact op met algemeen secretaris Nico Peek. T (06) 485 326 64 of nicopeek@oudegeldersekerken.nl.

Algemene informatie vrijwilligerswerk SOGK

Heeft u nog vragen over vrijwlligerswerk voor de SOGK, dan kunt u hierover vrijblijvend contact opnemen met onze algemeen secretaris Nico Peek via (06) 485 326 64. U kunt ook bericht sturen naar info@oudegeldersekerken.nl of nicopeek@gmail.com onder vermelding van ‘vrijwilliger’.