Kwartaalblad Venster

Sinds 2003 geeft de Stichting Oude Gelderse Kerken (SOGK) het kwartaalblad Venster uit. Donateurs krijgen het prachtig geïllustreerde tijdschrift gratis thuis gestuurd. Ook ligt Venster ter inzage bij o.a. openbare bibliotheken en gemeentelijke informatiecentra.

Venster_collage2017_nrs1-2
Wat staat er in Venster?
  • Een hoofdartikel over een fraai staaltje religieus erfgoed in Gelderland.
  • Portretten van onze vrijwilligers, o.a. leden van de de Plaatselijke Commissies.
  • Een interview met iemand die op een of andere manier bezig is met religieus erfgoed.
  • Markante verhalen over de locaties van de SOGK.
  • Informatie over de excursies die de SOGK voor haar donateurs organiseert.
  • Signalementen van actuele publicaties.
  • Een overzicht van concerten, exposities en andere activiteiten in onze kerken.
Tijdschrift online lezen of downloaden

U kunt alle nummers van Venster online lezen op Issuu! Alle afleveringen uit 2016 en ouder kunt u downloaden op archieven.nl. Sinds 2013 zijn alle voorgaande publicaties van de SOGK, vanaf haar oprichting in 1974, hier online beschikbaar. Niet alleen alle afleveringen van het kwartaalblad Venster, maar ook de oude publicatiebanden!

Contact met redactie

U kunt contact opnemen met de redactie Venster via venster@oudegeldersekerken.nl

Venster_collage2016-17