Kwartaalblad Venster

Sinds 2003 geeft de Stichting Oude Gelderse Kerken (SOGK) het kwartaalblad Venster uit. Donateurs krijgen het prachtig geïllustreerde tijdschrift gratis thuis gestuurd. Ook ligt Venster ter inzage bij o.a. openbare bibliotheken en gemeentelijke informatiecentra.

Venster_collage2017_nrs1-2
Wat staat er in Venster?
  • Een hoofdartikel over een fraai staaltje religieus erfgoed in Gelderland.
  • Portretten van onze vrijwilligers, o.a. leden van de de Plaatselijke Commissies.
  • Een interview met iemand die op een of andere manier bezig is met religieus erfgoed.
  • Markante verhalen over de locaties van de SOGK.
  • Informatie over de excursies die de SOGK voor haar donateurs organiseert.
  • Signalementen van actuele publicaties.
  • Een overzicht van concerten, exposities en andere activiteiten in onze kerken.
Tijdschrift downloaden

Alle afleveringen van Venster uit 2016 kunt u nu online lezen. Sinds 2013 zijn alle voorgaande publicaties van de SOGK, vanaf haar oprichting in 1974, online beschikbaar. Op http://www.archieven.nl kunt u alle publicatiebanden en alle afleveringen van het kwartaalblad Venster inzien en downloaden.

Contact met redactie

U kunt contact opnemen met de redactie Venster via venster@oudegeldersekerken.nl

Venster_collage2016-17