Trouwen en verhuur

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw bruiloft? Of zoekt u een geschikte plek voor een familiedag, jubileumdag, een presentatie of lezing? Denk dan eens aan een van de kerkjes van de Stichting Oude Gelderse Kerken (SOGK).

Trouwen

Veel kerken van de SOGK zijn geschikt voor een romantische huwelijkssluiting. Gasten en bezoekers zijn altijd erg te spreken over de sfeer en ambiance in onze kerken. U kunt er niet alleen terecht voor een kerkelijk huwelijk, maar vaak ook voor het sluiten van een burgerlijk huwelijk. U kunt de plechtigheid laten volgen door een aangeklede koffie of een lekker glas champagne. En op sommige locaties, zoals de Oude Calixtuskerk in Groenlo, zelfs door een diner of feest.

Huwelijk in de Sint-Joriskerk Voor-Drempt

Verhuur

De kerken van SOGK lenen zich zeer goed voor andere activiteiten. Naast exposities, concerten, lezingen en vergaderingen, zijn de kerken ook zeer geschikt voor het organiseren van:

• demonstraties en bedrijfspresentaties,
  • recepties of de viering van een jubileum,
  • en verjaardagsfeesten.
Speciaal idee of wens?

Heeft u een specifiek idee of wens? Neem dan contact op met de vrijwilligers van onze Plaatselijke Commissies (PC's). Zij kennen de mogelijkheden en denken graag met u mee.

Meer informatie?

Klik hiernaast op een kerk voor meer informatie. Voor de trouwkapel en de kerkgebouwen in de historische stadjes Bronkhorst, Batenburg en Groenlo, biedt de eigen website extra informatie over trouwmogelijkheden.